Model procesu multiprojektového manažmentu - Majtán, Miroslav
Hlavné úlohy multiprojektového manažmentu (MPM). Príčiny skúmania multiprojektového manažmentu. Generický model procesu multiprojektového manažmentu. Koncept merania v multiprojektovom manažmente. Úspešnosť portfólia sa nesmie brať do úvahy ako jediné kritérium hodnotenia úspešnosti MPM. MPM je potrebnou ale nie dostačujúcou podmienkou pre úspech portfólia v podniku. Štyri dimenzie kvality na meranie MPM, ktoré sa predbežne nachádzajú v úspešnosti portfólia. - kvalita alokácie, kvalita informácií, kvalita spolupráce a kvalita vytvárania.