Online podvody s kreditkami - Záborský, Ján
Nárast objemu podvodov s kreditnými kartami. Motivácia používania kariet. Možnosti kopírovania kariet. Snaha o zvýšenie zabezpečenia online platenia. Možnosti získania detaily kariet. Opatrnosť Slovákov k online platbám. Nákupy v zahraničných online obchodoch. Využívanie služieb PayPalu. Bezpečnosť.