Faktory ovplyvňujúce rozhodovanie o spôsobe zabezpečovania služieb vo veľkých slovenských mestách - Sičáková, Emília
Problematika zabezpečovania služieb miestnou samosprávou. Charakteristika a vlastnosti zabezpečovaných služieb. Rozdelenie verejných služieb podľa viazanosti investícií. Model verejnej voľby. Zabezpečovanie služieb veľkými mestami na Slovensku. Prístup jednotlivých miest k poskytovaniu služieb.