Nahota v reklame - etický problém - Vongrej, Marián
Porušovanie etiky v reklame - neprimerané vystavovanie nahoty ľudského tela a využívanie dvojzmyselnosti. Používanie reklamy, ktorá nie je v súlade s etickými normami. Dopad sexuálnej inflácie na spoločnosť.