Zákon o príspevku pri narodení dieťaťa s komentárom - Čintala, Peter
Zákon č. 235/1998 Z.z. o príspevku pri narodení dieťaťa, o príspevku rodičom, ktorým sa súčasne narodili tri deti alebo viac detí alebo ktorým sa v priebehu dvoch rokov opakovane narodili dvojčatá v znení ďalších zákonov a zákona č. 676/2006 Z.z. Komentár k tomuto zákonu.