Športovci, rozhodcovia a športové kluby z pohľadu dane z príjmov fyzických osôb a DPH - Boráková, Marta
Činnosť športovcov, športových klubov a rozhodcov a daň z príjmov fyzických osôb. DPH u športovcov, rozhodcov a športových klubov.