Novela autorského zákona - posilnenie ochrany autorských práv - Fekete, Imrich
Postavenie autorského práva v právnom poriadku. Ochrana autorských práv v medzinárodnom práve. Autorský zákon a právny poriadok Európskych spoločenstiev. Súvisiace zmeny v hmotnom a procesnom práve. Konkrétne zmeny v úprave autorského zákona.