Kam smerujú výnosy - Rojko, Martin
Trh slovenských realít rastie už niekoľko rokov. Rozširovanie ponuky nehnuteľností. Atraktívnosť investícií do obchodných nehnuteľností, ale hlavne do logistiky. Oslabenie výnosnosti z prenájmu kancelárií. Situácia investovania do bytov v Bratislave.