Narastajúci počet samospráv i občanov - Uhrinová, Alžbeta
Menšinový samosprávny systém v Maďarskej republike vo vzťahu k Slovákom. Slováci v Maďarsku - história a súčasnosť. Kolektívne práva zakotvené v zákone. Činnosť slovenských samospráv. Slovenské samosprávy v rokoch 1994 - 2006. Počet samospráv. Zastupovanie záujmov slovenskej minority v Maďarsku v budúcnosti.