Vysokoškolské vzdelávanie v Slovenskej republike - možnosti a základné ukazovatele vysokého školstva - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Možnosti vysokoškolského vzdelávania v SR. Neuniverzitné vyššie odborné vzdelávanie - končí sa absolutóriom. Univerzitné vzdelávanie - bakalárske štúdium, magisterské štúdium, doktorandské štúdium. Typy vysokých škôl. Zoznam vysokých škôl (VŠ) zriadených zákonom a pôsobiacich na základe štátneho súhlasu v Slovenskej republike podľa stavu k 25.8.2005 - verejné VŠ, súkromné VŠ, štátne VŠ. Hodnoty príslušných ukazovateľov z oblasti VŠ v SR za roky 1997-2004.