Doprava ako súčasť logistického systému - Malindžák, Dušan
Doprava vnútropodniková a mimopodniková. Úloha dopravy z logistického hľadiska. Charakteristika logistického reťazca. Logistický reťazec z hľadiska dopravy. Výhody a nevýhody cestnej, železničnej, leteckej, vodnej, potrubnej a kombinovanej dopravy.