Nové materiály a technológie v obalovej technike - Kačeňák, Igor
Rast výroby a zvyšujúca sa spotreba obyvateľstva a ich vplyv na zvýšené požiadavky na produkciu kvalitných obalov. Distribúcia potravín a rast požiadavky na prepravné obaly. Vplyv vývojových faktorov na obaly. Obalové prostriedky z plastov. Využívanie biodegradovateľných plastov. Metalizované a vrstvené fólie. Technologické vylepšenia obalov. Označovanie obalov technológiou RFID. Inteligentné systémy balenia monitorujúce podmienky v okolí baleného výrobku.