Medzinárodná spolupráca pri správe daní - Burák, Emil
Na Slovensku existuje osobitná právna norma, ktorá rieši problematiku medzinárodnej spolupráce pri správe daní. Od marca 2007 platí nový zákon č. 76/2007 Z.z. o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní. Dôvodová správa k zmene zákona. Simultánna daňová kontrola. Ciele a potreba medzinárodnej spolupráce. Zmena príloh zákona o správe daní a poplatkov. Niektoré daňové raje v prílohe zákona o dani z príjmov. Zdanenie zahraničných subjektov a zákon o DPH.