Ekonomická prosperita verzus sociálna spravodlivosť - Hölcz, Róbert
HDP, inflácia, obchodná bilancia, nezamestnanosť - štyri rozhodujúce ukazovatele hodnotenia úrovne ekonomiky. Nezamestnanosť ako sociálny problém. Vplyv hospodárskej politiky štátu. Postavenie odborárov a zamestnávateľov. Čiastkové zmeny v Zákonníku práce.