Efektívna daňová kontrola - Burák, Emil
Kontrolu daní robí obec (mesto), daňový úrad a colný úrad. Tri hlavné podmienky fungujúcej kontroly. Náročný plán daňového inkasa splnený za viac rokov. Výčitky voči daňovej kontrole. Kontrolu rôzne vníma kontrolór a kontrolovaný. Najvyššia účinnosť kontroly sa dosiahne kombináciou kontroly priebežnej a kontroly po skončení procesu. Pozitíva a negatíva kontroly na Slovensku.