Kibun - alebo ako sa komunikuje v Kórei - Chorváthová, Daniela
Charakteristika pojmu Kibun. Rozdiely v obchodnej komunikácii medzi Kórejčanom a Európanom. Nepodceňovanie partnera. Skromnosť v osobnom styku. Hierarchicky silne organizovaná spoločnosť. Konzervatívny zovňajšok.