Tradične už nestačí
Z obsahu: Originálne riešenia v oblasti out-of-home. Atypické realizácie, netradičné prevedenia out-doorových a in-doorových kampaní. Efektivita reklamy v prostriedkoch MHD - prieskum. Reklamné zariadenia out of home - citylighty, bilboardy, reklamné steny, miniboardy, bigboardy, backlighty, megaboardy - prehľad o ich počte podľa krajov SR. Kreativita v outdoore.