Motivovať alebo stimulovať zamestnanca? - Adamková, Hana, 1969-
Pracovné a personálne diskusie o efektívnosti motivovania alebo stimulovania zamestnancov. Stimuly a motívy predstavujú pohonné sily, ktoré aktivujú činnosť zamestnanca. Základné charakteristiky vnútorných motívov. Vnútorná a vonkajšia motivácia - charakteristika.