Seriál: Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Všeobecný mechanizmus menových kríz. Súvislosti medzi menovou krízou a fixným menový kurzom. Kurzový režim slovenskej koruny a zavedenie eura.