Za úspechom na východ - Vanko, Samuel
Rozhovor s Martinom Nejedlým o vstupe na slovenský trh finančného poradenstva. Profil Martina Nejedlého. Spočiatku iba písanie o finančných produktoch. Neskôr budovanie klasickej siete finančných poradcov. Sprostredkovateľské siete. Motivácia ľudí na vybudovanie tímu. Dostatočné príjmy pre fungovanie firmy. Podstata kvalitného finančného poradenstva. Férový prístup ku klientom.