Konferencia Ochrana pred povodňami - Šimková, Tatiana
Smernica Európskeho parlamentu a Rady o hodnotení a manažmente povodňových rizík (Protipovodńová smernica), jej výhody a nevýhody. Smernica by mala vstúpiť do platnosti v roku 2007. Medzinárodná konferencia Ochrana pred povodňami (4.-7.12.2006, Vysoké Tatry), závery a odporúčania konferencie.