In search for EU foreign policy - Lynch, Dov
Prístup Európskej únie (EÚ) k východným susedom, zahraničná politika EÚ voči týmto krajinám. Problémy, ktoré sa vyskytli po rozšírení únie. European neighborhood policy (ENP) - Európska susedská politika, problémy a nové výzvy s ňou spojené. Čo by mala Európska únia urobiť, aby posilnila svoju zahraničnú politiku. Prehodnotenie ENP.