<The> EU's interests and instruments vis-à-vis its neighbors - Yrjölä, Tuula
Otázka vývoja susedskej politiky Európskej únie, obzvlášť k východným susedom EÚ. Záujmy EÚ. Nástroje EÚ. Európska susedská politika (ENP). Tematický prístup. Je potreba rozlišovania východnej a južnej dimenzie ENP? Len transparentnosť môže vytvoriť dôveru medzi Európskou úniou a členskými štátmi.