Vzťah, čo pretrvá desaťročia - Škriniar, Pavel, 1979-
Získanie hypotekárneho úveru. Objem poskytnutých úverov bankami. Úver bez dokladovania príjmu, preverovanie klienta cez úverový register. Fixácia úroku a splatnosť. Nesplácanie úverov. Preplatenosť úveru. Hypotéka pre mladých. Zahraniční záujemcovia o hypotéku v SR.