Why the EU needs only one eastern policy: deficits of the existing framework - Duleba, Alexander
Rozpor medzi cieľmi a nástrojmi. Bilaterálna verzus regionálna stratégia. "Regionálna diera" v prístupe EÚ. Prečo a ktoré sektory regionalizovať. Deficit vo vnútri EÚ. Neflexibilná politika plánovania. Strategické nezrovnalosti. Inštitucionálne nedostatky. Zahraničná politika verzus politika rozširovania EÚ.