Postavenie technických noriem z oblasti kvality vo vzťahu k legislatíve Slovenskej republiky a smernica 98/34/ES - Bílý, Matej
Uplatňovanie normy ISO 9001 v organizácii ako krok na ceste k skvalitneniu činnosti a k uspokojovaniu zákazníka. Preukázanie kvalitnej práce organizácie a posúdenie systému manažérstva kvality (SMK) autorizovanou osobou. Vzťahy medzi dodávateľom a odberateľom a požiadavka certifikácie systému manažérstva kvality. Slovenské technické normy a ich vzťah k Európskej únii. Ciele smernice 98/34/ES, ktorá stanovuje postupy poskytovania informácií v oblasti technických noriem a predpisov. Povinnosť členských štátov notifikovať technické predpisy, ktoré zamýšľajú prijať na národnej úrovni. Zlepšené poskytovanie informácií ako jeden zo spôsobov, ako podnikom pomáhať pri využívaní výhod vnútorného trhu.