Trochu po novom, trochu po starom - Vozárová, Eva
Hoci Slovenský rozhlas znižuje náklady, nádeje vkladá do zvýšeného výberu od koncesionárov. Hospodárenie Slovenského rozhlasu. Budúcnosť Slovenského rozhlasu, s rozhlasovým multiplexom sa počíta najskôr po roku 2015.