Kombinácia vyjde lacnejšie - Škriniar, Pavel, 1979-
Spojením stavebného sporenia s hypotékou sa dosiahne nižšia preplatenosť. Boom hypoték. Zvýšenie počtu žiadostí o hypotéky vďaka štátnemu príspevku. Výhodnosť kombinácie stavebného a hypotekárneho úveru v prípade nároku klienta na riadny stavebný úver a to nižšou úrokovou sadzbou.