Prečo treba viacero poisťovní - Žitňanský, Eduard
Poistný systém v slovenskom zdravotníctve. Existencia štátnych a súkromných zdravotných poisťovní. Diskusia o potrebe viacero poisťovní. Pozitíva a negatíva pluralitného systému v zdravotnom poistení. Pluralitný systém zdravotných poisťovní v Európe.