Land market and agricultural land use after the EU enlargement - Buday, Štefan
Informácia o medzinárodnom seminári konanom v októbri 2006 vo Vysokých Tatrách. Prezentované príspevky boli zamerané na vývoj trhu s pôdou. Trh s pôdou a hospodárenie na pôde stojí pred problémami spojenými so sociálno-ekonomickým vývojom v nových členských štátoch EÚ.