Ne(d)ocenený rizikový kapitál - Kubeková, Viera
Pravé investovanie finančných zdrojov Slovensko, atraktívna oblasť pre investorov rizikového kapitálu. Charakter financovania rizikovým kapitálom. Úloha štátnych agentúr pri investovaní. Fondy na Slovensku. Investičný proces. Priebeh procesu výberu investície. Prítomnosť kvalitného manažmentu.