Investície do infraštruktúry - Baláž, Vladimír
Investičná banka Macquarie ako priekopník investícií do infraštruktúry. Spravuje niekoľko veľkých fondov zameraných do oblasti infraštruktúry. Charakteristika Macquarie infrastructure group (MIG). Aktíva MIG. Individuálne stanovenie výnosu z podkladových aktív.