Land market and E-services in Bulgaria - Stoyneva, Daniela
Bulharsko čelilo a stále čelí mnohým výzvam v prístupovom procese do EÚ. Rozvoj trhu s pôdou je jednou z nich. Napriek dosiahnutému pokroku, ceny pôdy sú ešte stále nižšie ako priemerné ceny v EÚ, dôvody tohto stavu. Článok predstavuje koncepciu e-služieb, ktorá by mohla prispieť k riešeniu problémov.