Znalostná ekonomika - nové výzvy pre národohospodársku vedu medzinárodná konferencia - Gonda, Vladimír
Informácia o medzinárodnej konferencii, ktorá sa uskutočnila v dňoch 19.-20. októbra 2006 na pôde Ekonomickej univerzity pod názvom "Znalostná ekonomika-nové výzvy pre národohospodársku vedu". Cieľom konferencie bola prezentácia a medzinárodná výmena skúseností z budovania znalostnej ekonomiky v Európskej únii.