Proč transformační úsilí lídrů selhává - Kotter, John P.
Osem krokov k transformácii organizácie. Najčastejšie chyby pri transformácii organizácie: chýba pocit naliehavosti, slabá vedúca koalícia, nedostatočná vízia, nepresvedčivá komunikácia, neodstránené prekážky, nesystematické plánovanie, predčasné vyhlásenie víťazstva a nezakotvenie zmien do podnikovej kultúry.