Hodnocení je nástroj motivace, nikoliv intrik - Molek, Jan
Hodnotenie pracovníkov ako účinný nástroj kontroly, usmerňovania a motivácie. Fázy hodnotenia pracovníkov. Čo znamená hodnotiť. Ako správne hodnotiť. Personálny útvar ako strážca dôslednosti pri hodnotení pracovníkov.