Lze zabránit podvodnému jednání vlastních zaměstnanců? - Qureshi, Sirshar
Hospodárska kriminalita ako najvýznamnejší faktor ovplyvňujúci súčasné podnikanie. Nákladnosť hospodárskej kriminality. Riadenie prevádzkového rizika. Charakteristika podvodného jednania. Spôsoby zabránenia podvodného jednania.