MiFID: pravidla jednání ve vztahu k zákazníkům - Jennings, Mike
Pravidlá jednania obchodníkov s cennými papiermi so zákazníkmi. Vymedzenie ochrany zákazníka v rámci EU. Klasifikácia zákazníkov. Informovanosť zákazníkov. Potreba získania informácií o zákazníkovi pomocou testu vhodnosti a testu primeranosti. Realizácia pokynov zákazníka za najlepších podmienok. Procesy a kontrola.