Strategie obrany proti nízkonákladovým konkurentům - Kumar, N.
Cenové vojny medzi etablovanými firmami a nízkonákladovou konkurenčnou firmou. Praktický príklad predaja leteniek etablovanou firmou a nízkonákladovou firmou. Strategické varianty úspešného súťaženia a obrany proti nízkonákladovým firmám. Trend migrácie zákazníkov k nízkonákladovým konkurentom.