Rush hour - Kršáková, Zuzana
Motívy, ktoré ovplyvňujú každodenné rozhodnutia človeka. Formou hry (simulácia cesty do práce) študenti sledujú motívy rozhodovania. Ako zmeny motívov vplývajú na zmeny správania. Tiež sa učia rozdiely medzi peňažnými a nepeňažnými motívmi. Pozitívne a negatívne motívy. Otázka vlastných záujmov.