Ceny nemovitostí stále rostou - Machala, Karel
Dlhodobí rast cien nehnuteľností. Najsilnejší rast cien nehnuteľností v Írsku. Analýza krivky cien nehnuteľností. Medzinárodné porovnanie cien nehnuteľností a bývania. Paríž ako najlepšia investičná príležitosť s súčasnosti