Kolektívne investovanie v krajinách V4 - Jakub, Peter
Vznik zoskupenia V4 (Vyšehradskej štvorky). Súčasnosť a legislatívna úprava kolektívneho investovania v SR. Regulačný rámec kolektívneho investovania. Slovenská asociácia správcovských spoločností. Analýza trhu podielových fondov v SR. Vývoj objemu aktív v podielových fondoch v SR. Vývoj čistých predajov otvorených podielových fondov v SR. Predikcia vývoja trhu kolektívneho investovania v SR. Trhové podiely na trhu otvorených podielových fondov z hľadiska správcov a druhov fondov.