Ľudské zdroje podniku - Kachaňáková, Anna
Charakteristika pracovnej sily podniku. Populačný vývoj, reprodukcia a štruktúra ľudských zdrojov. Produktivita práce. Úroveň a dynamika produktivity práce. Meranie dynamiky produktivity práce. Systém odmeňovania pracovníkov. Zložky systému odmeňovania. Mzdový systém podniku. Zamestnanecké výhody. Hodnotenie práce.