Vstup Slovenskej republiky do európskej menovej únie - Lennerová, Ivana, 1979-
Stupne ekonomickej integrácie smerujúce k menovej únii. Konvergenčné kritériá na vstup SR do európskej menovej únie. Nominálna a reálna konvergencia. Harmonogram prijatia eura na Slovensku.