Porovnanie štruktúry spotrebných výdavkov domácností v SR a ČR - Labudová, Viera, 1958-
Štatistické porovnanie štruktúry spotrebných výdavkov domácností v Slovenskej republike a v Českej republike. Rodinné účty ako štatistický zdroj. Porovnanie spotrebných výdavkov domácností rozdelených do skupín na základe prednostu domácností za obdobie rokov 2000-2005. Dve najväčie zložky výdavkov: potraviny a výdavky na bývanie, vodu, elektrinu, plyn a iné palivá.