Evropskému bankovnímu trhu chybí konkurence zpráva o šetření Evropské komise v odvětví retailového bankovnictví - Indruch, Tomáš
Správa Európskej komisie o malej konkurencii v retailovom bankovníctve a na trhu bankových kariet v EU. Fragmentácia európskeho bankového sektora. Vysoká ziskovosť a kooperácia. Identifikované nedostatky v oblastiach platobných systémov a bežných účtoch. Opatrenia na odstránenie nedostatkov.