Regulace bank a pojišťoven v Evropské unii - Onder, Štěpán
Formulovanie princípov regulácie založenej na riadení rizík. Jednotný európsky finančný trh. Pravidlá riadenia rizík platné pre banky a poisťovne v EU. Prínosy Basel II. Moderný koncept Solvency II. Súčasná a budúca implementácia Basel II. Implementačný plán.