Ekonomie se potkáva s ekologií investice do budoucnosti naší planety - Svoboda, Martin
Udržateľný rozvoj budúcim megatrendom. Glogálne klimatické zmeny. Hrozivý úbytok zdrojov. Trvalá udržateľnosť zdrojov. Strategické investovanie. Prioritné oblasti: obnoviteľná energia, ochrana klímy, čistá voda, nové materiály.