Medzinárodná harmonizácia účtovníctva verejného sektora - Kicová, Marianna
Zosúladenie ekonomických informácií poskytovaných účtovníctvom verejného sektora prostredníctvom Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor (IPSAS). Proces medzinárodnej harmonizácie účtovníctva verejného sektora. Postavenie Medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor ako základnej platformy medzinárodnej harmonizácie účtovníctva verejného sektora. Proces harmonizácie účtovníctva verejnej správy v Slovenskej republike.