Teoreticko-metodologické problémy účtovníctva Slovenskej republiky v procese zosúlaďovania s právom Európskej únie - Šlosárová, Anna
Vedecký cieľ výskumného projektu v roku 2006. Obsah a postup riešenia výskumného projektu v druhom roku riešenia. Výsledky riešenia výskumného projektu v druhom roku riešenia.